Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti

Descriere proiect design interior dormitor realizat in stil clasic pentru casa in Bucuresti.
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti
 Se monteaza spoturi in tavanul de rigips conform schitelor anexate.
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti. Arhitect - interioare - Bucuresti - Sector 3.
Cititi si articolul despre: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2015/08/design-interior-apartament-clasic.htmlPeretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila in culoarea atasata in imagini .Instalatia electrica se va executa conform schitelor anexate. Pardoseala se placheaza cu parchet din lemn stratificat pentru incalzire in pardoseala . Se monteaza cornise decorative de 10 cm la imbinarea dintre pereti si scafe  si plinta duropolimer de 10 cm – culoare alb . Mobilierul va fi executat pe comanda conform schitelor anexate , din MDF alb mat.  Se creaza cele doua chenare din cornisa de 5cm conform schitelor anexate . Ferestrele vor fi acoperite cu perdele culoare alb-ivoire si draperii culoare visiniu pe sina dubla de aluminiu . Usa dormitorului va fi din MDF alb , cu deschidere pliabila .
Sursa foto - www.nobili-interior-design.ro
Amenajari interioare Bucuresti | Design interior dormitor clasic casa Bucuresti.
Imaginea este cu titlu de prezentare. Mai multe proiecte: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/281-amenajare-interioara-casa-clasica-constanta