Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta

Apartamentul din Constanta pentru care am elaborat acest plan de design interior este unul de dimensiuni medii, cei aproximativ 90 de metri patrati fiind impartiti intre un living, doua dormitoare, o bucatarie si o baie, intreaga structura fiind una decomandata. Fiecare dintre cele sase incaperi a beneficiat de intreaga noastra atentie, inclusiv holul, calea de acces in fiecare dintre aceste camere fiind amenajata complet in baza unor obiecte de mobilier cochete si-n acelasi timp utile, precum anumite modele de canapele moderne pentru living, capabile sa nu ocupe foarte mult spatiu la interior. Livingul putem spune ca este piesa vedeta a acestui proiect, proprietarul axandu-se pe aceasta camera prin prisma faptului ca, o buna parte a zilei, membrii familiei obisnuiesc sa se relaxeze aici. S-a mizat pe un mediu relaxant, dominat de mai multe nuante de maro si ferestre de mari dimensiuni, menite sa ofere o lumina naturala in cantitati optime. Mobilierul este compus dintr-un corp de baza, deasupra caruia a fost montat un televizor de dimensiuni ridicate, lateralele lasand loc sistemului home cinema. Canapeaua din piele este de calitate si extrem de confortabila, timpul petrecut in acest spatiu fiind capabil sa ajute orice persoana sa inlature stresul acumulat in timpul zilei. Mai multe detalii despre acest proiect puteti observa in cadrul galeriei foto sau contactand unul dintre specialistii nostri in vederea prezentarii intregului plan de design interior al apartamentului din Constanta .
Pagina web proiecte, informatii: http://www.nobili-interior-design.ro

 Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta | design interior pret, design interior living apartament, clasic, modern.
Cititi si articolul despre: Design interior case apartamente stil clasic - Proiect de casa cu etaj Constanta.
Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta.
Va puteti informa si din prezentarea urmatoare: Firma servicii design interior Bucuresti - Amenajari interioare case Bucuresti.
Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta. Design interior Constanta preturi,oiect de casa stil clasic.  pr
Nu discutam despre un apartament nou ci despre o reamenajare a unuia mai vechi, proiectul pe care l-am implementat fiind dezvoltat in baza unor cerinte ferme venite din partea clientului. Ca de fiecare data, echipa noastra a mizat pe experienta acumulata in cei aproximativ 7 ani de activitate pe piata din Romania si a propus numeroase elemente de decor interior care au fost pe placul clientului nostru, drept urmare structura a fost compusa atat din caracteristicile sale cat si din tendintele pe care noi le-am adus in discutie. Discutam despre un design interior apartament, caracterizat de formele nonconformiste ale mobilierului si nuantele de culori impregnate peretilor si celorlaltor mici elemente de decor.